Showroom

Beddenwinkel Zwolle

Dé beddenwinkel van Zwolle

Stap binnen in dé beddenzaak van Zwolle: Opbergboxspring.nl. Wees welkom in onze 500m2 showroom met een compleet aanbod opbergboxsprings, ontvang een goed en eerlijk slaapadvies én geniet van een heerlijk kopje koffie.

In onze beddenwinkel vindt je opbergboxsprings in verschillende uitvoeringen en maten. Graag laten wij je alle voordelen van onze boxsprings met opbergruimte aan je zien in onze showroom in Zwolle.

Jouw bedden speciaalzaak in Zwolle

Onze beddenwinkel in Zwolle staat vol prachtige comfortabele en vooral handige boxsprings. Dé oplossing voor extra opbergruimte. Een opbergboxspring is het antwoord voor goed slapen, extra opbergruimte en dit alles voor een betaalbare prijs! Benieuwd naar het assortiment opbergboxsprings en de mogelijkheden? Breng een bezoekje aan onze boxspring speciaalzaak in Zwolle.

Contact & adres

Openingstijden Beddenwinkel Zwolle

Openingstijden feestdagen

Klanten beoordelen ons met een 4.7/5 op trustpilot

Heb je een vraag?

Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

faq

mail

bel

Hoofdborden

Welke openingen kan ik kiezen?

Uniek bij Opbergboxspring.nl is de keuze uit een voeteneind-opening of zijkant-opening. Kies de optie die voor jouw kamer het handigst is. Je hebt keuze uit een zijopening naar links of rechts of een opening vanaf het voeteneinde van het bed. Kies de optie die voor jouw kamer het handigst is.

Tip:

Staat één kant van je bed tegen een muur aan? Kies dan voor die kant voor een opening aan het voeteneinde. Voor de andere kant van de boxspring kan je kiezen voor zowel een zij- als voetopening.