De opberg boxspring voor je studentenkamer

Wat maakt onze opberg boxspring bijzonder?

Wij bieden je de optimale nachtrust: een praktische boxspring met opbergruimte gecombineerd met een goede ligcomfort.

tot 670 liter opbergruimte onder je boxspring

5 jaar
slaapgarantie

Ergonomisch
ligcomfort

Ideaal voor de kleine studentenkamer

Wij bezorgen & monteren gratis

tot 670 liter opbergruimte onder je boxspring

5 jaar
slaapgarantie

Ergonomisch
ligcomfort

Ideaal voor de kleine studentenkamer

Je studentenkamer effectief inrichten met een opbergboxspring​

Wij bieden je de optimale nachtrust: een praktische boxspring met opbergruimte gecombineerd met een goede ligcomfort.

Boxsprings met opbergruimte

In de opbergboxspring passen tot wel...

Natuurlijk is dit allemaal maar bij benadering. De extra opbergruimte is vooral erg praktisch en daarom speciaal geschikt voor de kleinere studentenkamers, waar vaak weinig ruimte voor een kast is.

22
kratten bier

165
schoenen

122
studieboeken

290
kledingstukken

Kies de openingszijde die je wenst

Opgeruimd slapen in je studentenkamer

Aangezien je maar weinig vierkante meters tot je beschikking hebt, leer je als student praktisch te denken over de inrichting van je studentenkamer. Een veelvoorkomende oplossing is het bevestigen van planken aan de muur om zo wat extra opbergruimte te creëren. Daarnaast kiezen veel studenten voor een hoogslaper, zodat er nog ruimte onder het bed vrij blijft om spullen neer te zetten. Echter is het beklimmen van de trap van een hoogslaper, zeker na een avond stappen, een behoorlijk gevaarlijke missie. Als je dan ook nog met je hoofd tegen de pas gemonteerde plank knalt, lijken deze oplossingen toch weer minder praktisch. Gelukkig biedt opbergboxspring.nl een betaalbare en praktische oplossing voor jouw opbergprobleem.

Bed en opbergruimte in één

Een studentenkamer staat vaak vol met onder andere boeken, afwas, bierkratten en natuurlijk verschillende meubels. Een bureau om aan te leren, een bank om op te chillen en een tafel met stoelen om aan te eten. Verder heeft een tweepersoons bed uiteraard de voorkeur, maar dan blijft er wel erg weinig ruimte over voor een kledingkast. Maar wat nou als je deze twee behoeften kunt combineren? Een comfortabele tweepersoons boxspring met voldoende opbergruimte voor al je kleren! De betaalbare opbergboxspring van opbergboxspring.nl biedt deze zeer praktische combinatie. Hierdoor vormt de opbergboxspring een comfortabel ruimtebesparend bed voor studentenkamers. Enkele planken (op veilige hoogte) boven de opbergboxspring kun je overigens natuurlijk altijd nog als extra optie gebruiken.

De complete boxspring voor je studentenkamer

Kies de openingszijde die je wenst

Trustpilot: Wat zeggen onze klanten

Wij bieden je de optimale nachtrust gecombineerd met een goede service. Dit is wat onze klanten zeggen over opbergboxspring.nl
Bekijk meer op trustpilot

natalija
natalija
Lees verder
Very nice bed, feels good for my back and I feel rested in the morning. I am very happy with the service, bed was delivered within the week and installed in less than half an hour. I am very satisfied with my purchase and would definitely recommend it!
Liane
Liane
Echt top van begin tot eind👍🏻
Lees verder
De thuisbezorging was top! Aardige kundige mensen die binnen korte tijd de boxspring geïnstalleerd hadden. Ook zeer klantvriendelijke benadering vooraf! Kortom zeer tevreden.
Martijn fritsel
Martijn fritsel
Comfortabel en handig
Lees verder
Boxspring varena deluxe een aantal weken geleden gekocht. De boxspring ligt zeer confortabel en de opbergruimte is echt handig.
Vincent Ajaiso
Vincent Ajaiso
Geweldig geholpen
Lees verder
Geweldig geholpen, en keuze was makkelijk gemaakt nadat mij verteld wordt dat er links en rechts een speling was van ongeveer 5cm. Zonder dat ik erom vroeg wisten ze door mijn keuze voor opbergruimte aan voeteinde opening dat ik gebrek had aan ruimte in de kamer. Toppers!
Monika
Monika
Supercomfortabel boxspring met heel…
Lees verder
Supercomfortabel boxspring met heel veel opbergruimte, wel best hoog,dit is even wennen. Hele goede service ook, en prima prijs kwaliteit verhouding,een aanrader.
Previous
Next

Opgeruimd slapen

Een boxspring met opbergruimte biedt vele voordelen. Stel je voor dat je ouders over tien minuten langskomen om koffie te drinken, maar je studentenkamer is hier duidelijk nog niet klaar voor. Geen stress.. opbergboxspring open, zooi erin, opbergboxspring dicht en klaar! Naast een tijdelijk opslagplaats voor van alles en nog wat, kun je er ook voor kiezen de ruimte te gebruiken voor bijvoorbeeld kleding. De opbergboxsprings van opbergboxspring.nl hebben tot wel 670 liter opslagruimte. Dat is zelfs voor studentes met een behoorlijke schoenencollectie voldoende. 

Naast kleding en schoenen biedt de opbergboxspring voldoende ruimte voor bijvoorbeeld 112 boeken, 22 kratten bier óf 154 pakken pasta. Hierdoor is dit bed met opbergruimte geschikt voor elke student!

Waarom opbergboxspring.nl

De opbergboxspring is verkrijgbaar in maar liefst 15 verschillende afmetingen. Je kunt dus altijd wel een boxspring met opbergruimte vinden die perfect in jouw  studentenkamer past. Daarnaast kun je zelf de openklaprichting bepalen. Links, rechts of zelfs aan het voeteneinde van het bed, kies de openklap optie die bij de ruimte van jouw studentenkamer past. Verder heb je ook keuze uit verschillende kleuren als zwart, grijs en antraciet. Kies een kleur die bij de rest van het interieur van de kamer past. 

Stel zelf je opbergboxspring samen

Veelgestelde vragen over de Boxspring met opbergruimte

Hulp nodig?

Ma: 10:00​ – 17:00

Di t/m Vr: 10:00 – 17:00

Za: 10:00 – 17:00 

Bericht via whatsapp

binnen 30 min. antwoord

Bel ons op
038 - 466 9400

bereikbaar op openingstijden

Bericht via Facebook

binnen 60 min. antwoord

Stuur een e-mail

binnen 1 werkdag antwoord

Kies een opening van de rechterkant

Maak zelf de keuze of de rechterzijde van de boxspring de opening aan de zijkant heeft of aan het voeteneinde.

Voeteneind

Zijkant

Heb je een vraag?

Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

faq

mail

bel

Hoofdborden

Welke openingen kan ik kiezen?

Uniek bij Opbergboxspring.nl is de keuze uit een voeteneind-opening of zijkant-opening. Kies de optie die voor jouw kamer het handigst is. Je hebt keuze uit een zijopening naar links of rechts of een opening vanaf het voeteneinde van het bed. Kies de optie die voor jouw kamer het handigst is.

Tip:

Staat één kant van je bed tegen een muur aan? Kies dan voor die kant voor een opening aan het voeteneinde. Voor de andere kant van de boxspring kan je kiezen voor zowel een zij- als voetopening.