De opbergboxspring voor stacaravans​ & chalets

De opbergboxspring voor stacaravans

Waar je die opbergruimte kunt vinden? Onder de hele boxpring. Normaal is dat een loze ruimte. Zonde! Want deze, grote ruimte, is uitstekend geschikt als opbergruimte voor kleding, schoenen of kampeerspullen.

Links, rechts of zelfs aan het voeteneinde van het bed. Kies de openklap optie die het beste bij de slaapkamer van jouw stacaravan of chalet past.

Onze bezorgers nemen na het plaatsen van de bestelling contact met je op voor een afleverafspraak. De opbergboxspring wordt gratis bezorgd en in je slaapkamer gemonteerd. Wel zo handig!

De complete boxspring voor je vakantiewoning

Kies de openingszijde die je wenst

Boxsprings met opbergruimte

Opgeruimd slapen in je stacaravan

Bij een stacaravan is het belangrijk om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van de beschikbare ruimte. Het is dan handig om voor een optie te kiezen die bepaalde functionaliteiten combineert. De opberg boxspring combineert een slaapplek met opbergruimte. Je gebruikt de beschikbare ruimte optimaal aangezien bij een opberg boxspring de normaal loze ruimte in de boxspring gebruikt kan worden als opbergruimte. 

Met behulp van een lus open je de boxspring gemakkelijk en kun je de gehele inhoud van de boxspring gebruiken als opbergruimte. Super handig voor bijvoorbeeld beddengoed, kampeerstoelen of kleding.

Trustpilot: Wat zeggen onze klanten

Wij bieden je de optimale nachtrust gecombineerd met een goede service. Dit is wat onze klanten zeggen over opbergboxspring.nl
Bekijk meer op trustpilot

natalija
natalija
Lees verder
Very nice bed, feels good for my back and I feel rested in the morning. I am very happy with the service, bed was delivered within the week and installed in less than half an hour. I am very satisfied with my purchase and would definitely recommend it!
Liane
Liane
Echt top van begin tot eind👍🏻
Lees verder
De thuisbezorging was top! Aardige kundige mensen die binnen korte tijd de boxspring geïnstalleerd hadden. Ook zeer klantvriendelijke benadering vooraf! Kortom zeer tevreden.
Martijn fritsel
Martijn fritsel
Comfortabel en handig
Lees verder
Boxspring varena deluxe een aantal weken geleden gekocht. De boxspring ligt zeer confortabel en de opbergruimte is echt handig.
Vincent Ajaiso
Vincent Ajaiso
Geweldig geholpen
Lees verder
Geweldig geholpen, en keuze was makkelijk gemaakt nadat mij verteld wordt dat er links en rechts een speling was van ongeveer 5cm. Zonder dat ik erom vroeg wisten ze door mijn keuze voor opbergruimte aan voeteinde opening dat ik gebrek had aan ruimte in de kamer. Toppers!
Monika
Monika
Supercomfortabel boxspring met heel…
Lees verder
Supercomfortabel boxspring met heel veel opbergruimte, wel best hoog,dit is even wennen. Hele goede service ook, en prima prijs kwaliteit verhouding,een aanrader.
Previous
Next

Waarom opbergboxspring.nl

De opbergboxspring is verkrijgbaar in maar liefst 15 verschillende afmetingen. Je kunt dus altijd wel een boxspring met opbergruimte vinden die perfect in jouw stacaravan past. Daarnaast kun je zelf de openklaprichting bepalen. Links, rechts of zelfs aan het voeteneinde van het bed, kies de openklap optie die bij de ruimte van jouw stacaravan past. Verder heb je ook keuze uit verschillende kleuren als zwart, grijs en antraciet. Kies een kleur die bij de rest van het interieur van de stacaravan past. Door de vele verschillende opties die de opbergboxspring biedt, vind je altijd wel een opbergboxspring die perfect in jouw stacaravan past!

Stel zelf je opbergboxspring samen

Veelgestelde vragen over de Boxspring met opbergruimte

Hulp nodig?

Ma: 10:00​ – 17:00

Di t/m Vr: 10:00 – 17:00

Za: 10:00 – 17:00 

Bericht via whatsapp

binnen 30 min. antwoord

Bel ons op
038 - 466 9400

bereikbaar op openingstijden

Bericht via Facebook

binnen 60 min. antwoord

Stuur een e-mail

binnen 1 werkdag antwoord

Kies een opening van de rechterkant

Maak zelf de keuze of de rechterzijde van de boxspring de opening aan de zijkant heeft of aan het voeteneinde.

Voeteneind

Zijkant

Heb je een vraag?

Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

faq

mail

bel

Hoofdborden

Welke openingen kan ik kiezen?

Uniek bij Opbergboxspring.nl is de keuze uit een voeteneind-opening of zijkant-opening. Kies de optie die voor jouw kamer het handigst is. Je hebt keuze uit een zijopening naar links of rechts of een opening vanaf het voeteneinde van het bed. Kies de optie die voor jouw kamer het handigst is.

Tip:

Staat één kant van je bed tegen een muur aan? Kies dan voor die kant voor een opening aan het voeteneinde. Voor de andere kant van de boxspring kan je kiezen voor zowel een zij- als voetopening.