Wat is een boxspring met opbergruimte?

Een boxspring met opbergruimte is een bed en een kast in één. De normaal loze ruimte onder een boxspring wordt bij deze boxspring gebruikt als opbergruimte. Je levert hierbij uiteraard niet in op ligcomfort. Je kunt zelf kiezen of je de boxspring aan de zijkant of aan het voeteneinde wilt openen. Dit openen van de boxspring gaat gemakkelijk door middel van een lus. Het speciale veermechanisme in de boxspring is bestand tegen intensief gebruik en je kunt deze dus zonder problemen zo vaak openen en sluiten als je wilt.

Heb je een vraag?

Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

faq

mail

bel

Hoofdborden

Welke openingen kan ik kiezen?

Uniek bij Opbergboxspring.nl is de keuze uit een voeteneind-opening of zijkant-opening. Kies de optie die voor jouw kamer het handigst is. Je hebt keuze uit een zijopening naar links of rechts of een opening vanaf het voeteneinde van het bed. Kies de optie die voor jouw kamer het handigst is.

Tip:

Staat één kant van je bed tegen een muur aan? Kies dan voor die kant voor een opening aan het voeteneinde. Voor de andere kant van de boxspring kan je kiezen voor zowel een zij- als voetopening.