Nemen jullie extra maatregelen bij de bezorging van mijn boxspring?

De veiligheid en gezondheid van jou en onze medewerkers hebben voor ons de hoogste prioriteit. Bij het leveren van jouw slaapkamerartikelen nemen we daarom een aantal extra maatregelen:
We leveren jouw bestelling contactloos

  • Dat betekent dat onze bezorgers geen handen schudden.
  • We vragen je om bij voorkeur vooraf te betalen of te betalen met pinpas.
  • Laat onze bezorgers weten als je liever wilt dat jouw bestelling tot aan de voordeur wordt geleverd.

Gezondheidsklachten?
Ervaar je gezondheidsklachten zoals hoesten, niezen of verkoudheid, ben je ziek of zit je in quarantaine op het moment van jouw leverafspraak?

  • Dan vragen we je om per e-mail info@opbergboxspring.nl of telefoon 038 – 466 94 00. of per app 06-20532320 contact met ons op te nemen.
  • We plannen dan een nieuwe leverafspraak voor je in.

Belangrijk voor levering

  • We vragen je voor de levering jouw slaapkamer leeg en schoon te maken. Zorg daarnaast dat de doorgang vrij is. Denk hierbij aan de doorgang naar buiten, de gang, het trappengat en de overloop.
  • Zijn onze bezorgers bezig met het monteren van jouw nieuwe slaapkamerartikelen, dan willen we je vragen 1,5 meter afstand houden.

Bij gezondheidsklachten zoals hoesten, niezen, verkoudheid en/of koorts blijven onze bezorgers thuis.

Afspraak verplaatsen?
Wil je liever dat we op een ander moment komen leveren? Ook dan kun je ons mailen, bellen of appen en maken we graag een nieuwe afspraak voor je. Binnen 48 uur kun je een reactie van ons verwachten.

Heb je een vraag?

Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

faq

mail

bel

Hoofdborden

Welke openingen kan ik kiezen?

Uniek bij Opbergboxspring.nl is de keuze uit een voeteneind-opening of zijkant-opening. Kies de optie die voor jouw kamer het handigst is. Je hebt keuze uit een zijopening naar links of rechts of een opening vanaf het voeteneinde van het bed. Kies de optie die voor jouw kamer het handigst is.

Tip:

Staat één kant van je bed tegen een muur aan? Kies dan voor die kant voor een opening aan het voeteneinde. Voor de andere kant van de boxspring kan je kiezen voor zowel een zij- als voetopening.