Kan ik mijn bestelling retourneren?

Bent u niet tevreden over uw aankoop? U kunt de producten binnen 14 dagen annuleren en terugsturen of laten ophalen.

I.v.m. huidige Covid-19 situatie is retourzenden van textiel (o.a. kussens, hoeslakens, dekbedden, etc.) niet mogelijk!

Herroepingsrecht
Je kunt de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden annuleren. U heeft na het annuleren nogmaals 14 dagen om de product retour te sturen.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, dan zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking moeten worden geretourneerd. Opbergboxspring.nl zal vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten op jouw bankrekening, mits het product in goede orde retour is ontvangen.

Let op: is het product speciaal voor u op maat en kleur gemaakt? Dan kan er geen beroep worden gedaan op dit herroepingsrecht. Lees hierover meer in onze Algemene voorwaarden

Producten dienen in goede staat geretourneerd te worden. We rekenen extra kosten voor producten die beschadigd geretourneerd worden.

Om je product voor retournering of annulering aan te melden, kun je gebruik maken van het modelformulier herroepingsrecht.

Download modelformulier herroepingsrecht.

Retourneren per post
Je kunt kleine pakketten via de post naar ons terugsturen. De kosten hiervoor zijn voor eigen rekening.

Retourneren of ruilen in de winkel
Je kunt jouw bestelling ook terugbrengen of omruilen in onze winkel in Zwolle. Hieraan zijn uiteraard geen kosten verbonden.

Retour laten ophalen
Ben je niet in staat om jouw product in de winkel terug te brengen of om te ruilen? Opbergboxspring.nl kan de producten bij je thuis komen ophalen. Hiervoor brengen wij € 100,- transportkosten in rekening.

Neem contact op voordat u retourneert
Voordat je een artikel wilt retourneren verzoeken wij je contact op te nemen met Opbergboxspring.nl.
Bel ons via 038 – 466 94 00
of stuur een e-mail naar info@opbergboxspring.nl

Heb je een vraag?

Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

faq

mail

bel

Hoofdborden

Welke openingen kan ik kiezen?

Uniek bij Opbergboxspring.nl is de keuze uit een voeteneind-opening of zijkant-opening. Kies de optie die voor jouw kamer het handigst is. Je hebt keuze uit een zijopening naar links of rechts of een opening vanaf het voeteneinde van het bed. Kies de optie die voor jouw kamer het handigst is.

Tip:

Staat één kant van je bed tegen een muur aan? Kies dan voor die kant voor een opening aan het voeteneinde. Voor de andere kant van de boxspring kan je kiezen voor zowel een zij- als voetopening.