Hoeveel garantie zit er op mijn aankoop?

Garantiebewijs
Bewaar de factuur goed. De factuur is tevens je garantiebewijs waarmee je kunt aantonen dat je het product bij Opbergboxspring.nl hebt gekocht.

Wettelijke garantie en CBW-erkend
Op alle producten van Opbergboxspring.nl zit de wettelijke garantie. Opbergboxspring.nl is een CBW-erkend bedrijf en dat geeft de klant algemene voorwaarden die de klant extra beschermen. Voor meer informatie over CBW kunt u hier klikken voor de algemene voorwaarden van het CBW. De garantietermijn is afhankelijk van het type product en varieert van 2 tot 5 jaar.

Heb je vragen over de garantie van een artikel? Bel ons via 038 – 466 94 00 of stuur een e-mail naar info@opbergboxspring.nl

Heb je een vraag?

Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

faq

mail

bel

Hoofdborden

Welke openingen kan ik kiezen?

Uniek bij Opbergboxspring.nl is de keuze uit een voeteneind-opening of zijkant-opening. Kies de optie die voor jouw kamer het handigst is. Je hebt keuze uit een zijopening naar links of rechts of een opening vanaf het voeteneinde van het bed. Kies de optie die voor jouw kamer het handigst is.

Tip:

Staat één kant van je bed tegen een muur aan? Kies dan voor die kant voor een opening aan het voeteneinde. Voor de andere kant van de boxspring kan je kiezen voor zowel een zij- als voetopening.