Hebben jullie ook maatregelen getroffen in de winkel?

We hebben in onze showroom de maatregelen getroffen die het RIVM voorschrijft. We hebben desinfecterende middelen in onze winkel en ook zijn er mogelijkheden getroffen om 1,5 meter afstand te bewaren. Onze medewerkers vermijden handcontact, houden gepaste afstand (1,5 meter) en wassen hun handen extra vaak en goed.

Ervaar je gezondheidsklachten zoals hoesten, niezen of verkoudheid? Dan willen we je vragen jouw bezoek aan onze winkel uit te stellen. Uiteraard verwijzen we je graag door naar onze webshop, waar je ook onze hele collectie kunt bekijken. Bij gezondheidsklachten zoals hoesten, niezen of verkoudheid blijven onze medewerkers uiteraard ook thuis. Bezoek je onze winkel, dan kom je maar met één verkoopadviseur in gesprek. We vragen je om bij het afrekenen gebruik te maken van een pinpas. Je kunt rekenen op extra hygiënemaatregelen. Zo vindt je in onze winkel o.a. desinfecterende handgel en maken we gebruik van hygiënesloopjes om onze testkussens.

Heb je een vraag?

Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

faq

mail

bel

Hoofdborden

Welke openingen kan ik kiezen?

Uniek bij Opbergboxspring.nl is de keuze uit een voeteneind-opening of zijkant-opening. Kies de optie die voor jouw kamer het handigst is. Je hebt keuze uit een zijopening naar links of rechts of een opening vanaf het voeteneinde van het bed. Kies de optie die voor jouw kamer het handigst is.

Tip:

Staat één kant van je bed tegen een muur aan? Kies dan voor die kant voor een opening aan het voeteneinde. Voor de andere kant van de boxspring kan je kiezen voor zowel een zij- als voetopening.