FAQ categorie: Retouren / klachten / garantie

Hoeveel garantie zit er op mijn aankoop?

Garantiebewijs Bewaar de factuur goed. De factuur is tevens je garantiebewijs waarmee je kunt aantonen dat je het product bij Opbergboxspring.nl hebt gekocht. Wettelijke garantie en CBW-erkend Op alle producten van Opbergboxspring.nl zit de wettelijke garantie. Opbergboxspring.nl is een CBW-erkend bedrijf en dat geeft de klant algemene voorwaarden die de klant extra beschermen. Voor meer …

Hoeveel garantie zit er op mijn aankoop? Lees verder »

Klacht of reparatie melden?

Heb je een klacht over het product? Meld je klacht via info@opbergboxspring.nl  of bel 038 – 466 94 00. Opbergboxspring.nl beoordeelt je klacht en komt met een passende oplossing. Als jouw klacht aan de garantiebepalingen voldoet, zijn de reparatiekosten binnen de garantietermijn voor Opbergboxspring.nl. Reparaties die buiten de garantietermijn moeten worden uitgevoerd, zijn voor eigen rekening.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Bent u niet tevreden over uw aankoop? U kunt de producten binnen 14 dagen annuleren en terugsturen of laten ophalen. I.v.m. huidige Covid-19 situatie is retourzenden van textiel (o.a. kussens, hoeslakens, dekbedden, etc.) niet mogelijk! Herroepingsrecht Je kunt de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden annuleren. U heeft na het annuleren …

Kan ik mijn bestelling retourneren? Lees verder »

Heb je een vraag?

Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

faq

mail

bel

Hoofdborden

Welke openingen kan ik kiezen?

Uniek bij Opbergboxspring.nl is de keuze uit een voeteneind-opening of zijkant-opening. Kies de optie die voor jouw kamer het handigst is. Je hebt keuze uit een zijopening naar links of rechts of een opening vanaf het voeteneinde van het bed. Kies de optie die voor jouw kamer het handigst is.

Tip:

Staat één kant van je bed tegen een muur aan? Kies dan voor die kant voor een opening aan het voeteneinde. Voor de andere kant van de boxspring kan je kiezen voor zowel een zij- als voetopening.