FAQ categorie: Covid-19

Nemen jullie extra maatregelen bij de bezorging van mijn boxspring?

De veiligheid en gezondheid van jou en onze medewerkers hebben voor ons de hoogste prioriteit. Bij het leveren van jouw slaapkamerartikelen nemen we daarom een aantal extra maatregelen: We leveren jouw bestelling contactloos Dat betekent dat onze bezorgers geen handen schudden. We vragen je om bij voorkeur vooraf te betalen of te betalen met pinpas. …

Nemen jullie extra maatregelen bij de bezorging van mijn boxspring? Lees verder »

Ik heb nog geen levervoorstel ontvangen. Wanneer kan ik deze verwachten?

Door alle ontwikkelingen en maatregelen rond het coronavirus hebben we enige vertraging opgelopen in het plannen en uitleveren van goederen. We doen onze uiterste best om jouw bestelling zo snel mogelijk in te plannen en uit te leveren. Houd er rekening mee dat dit enige vertraging kan opleveren. Onze excuses voor het ongemak. We hopen …

Ik heb nog geen levervoorstel ontvangen. Wanneer kan ik deze verwachten? Lees verder »

Wie bezorgt mijn pakket?

Boxsprings Wanneer je een boxspring,  of een ander groot artikel bestelt bij opbergboxpring.nl, wordt je bestelling geleverd door ons. Beddengoed of kleine artikelen Artikelen van een kleiner formaat en laag gewicht zullen door een postbedrijf bezorgd worden. Heeft u andere vragen over betaling en/of levering? Bel met opbergboxspring.nl via 038 – 466 94 00.

Heb je een vraag?

Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

faq

mail

bel

Hoofdborden

Welke openingen kan ik kiezen?

Uniek bij Opbergboxspring.nl is de keuze uit een voeteneind-opening of zijkant-opening. Kies de optie die voor jouw kamer het handigst is. Je hebt keuze uit een zijopening naar links of rechts of een opening vanaf het voeteneinde van het bed. Kies de optie die voor jouw kamer het handigst is.

Tip:

Staat één kant van je bed tegen een muur aan? Kies dan voor die kant voor een opening aan het voeteneinde. Voor de andere kant van de boxspring kan je kiezen voor zowel een zij- als voetopening.